• Verslag Die Haghe C1 (3 september 2016)

Die Haghe C1 - KCR C1

Voorbereiding

Op basis van de voorbereiding zou je zeggen dat de eerste competitie wedstrijd voor Die Haghe C1 te vroeg zou komen.
    Bij elkaar werden er maar 12 doelpunten gemaakt in de twee oefenwedstrijden.
    Daarnaast waren er tijdens de afgelopen week ook nog eens 5 spelers niet bij vanwege ziekte en brugklas kampen.

KCR

Dat zijn allemaal dingen waar je niet zoveel vat op hebt en afgelopen zaterdag moest het gewoon gebeuren tegen KCR, dat staat voor korfbal combinatie Ridderkerk.
    De opdracht was simpel, met z'n allen er vol voor gaan. Wat betreft lengte waren we redelijk gelijkwaardig en dan zie je dat Die Haghe C1 een goed korfballende ploeg is.

1ste helft

We startte prima met een 3-1 voorsprong, helaas dacht KCR daar anders over en kwam terug tot 3-3. Vervolgens kwam er een prima fase en liep de C1 uit naar, een bleek later, beslissend gat van 4 doelpunten. Uiteindelijk resulteerde dit in een 11-7 ruststand. Wat ik nog wel wil melden is de goal van bijna tien meter met één hand van Kirsten. Het is jammer dat er niemand met een film camera langs de lijn stond.

2 de helft.

In de tweede helft kwamen beide ploegen moeilijker tot scoren, dus was het zaak om KCR niet dichterbij te laten komen. Het eerste doelpunt kwam weer van onze kant en eigenlijk zijn we in het restant van de tweede helft niet meer in gevaar gekomen.

Een groot compliment voor de groep hoe ze de wedstrijd in zijn gegaan en hebben laten zien dat ze er staan als het moet.
    Volgende week speelt de C1 om 9:00 uur bij Achilles, dus als je vroeg wakker bent kom ons aanmoedigen.