• Van uw reporter

  Ook dit seizoen ga ik ploegen bekijken en er kort verslag van doen.

  Zaterdag begon het seizoen dan echt met op ons prachtige nieuwe veld een paar leuke wedstrijden. Het is even wennen en een leuke plek zoeken want 2 velden naast elkaar is echt even zoeken waar je kijken moet.

  Ik kwam binnen bij de B1 die tegen Vriendenschaar moesten. Misschien niet een hele sterke tegenstander maar de B1 liet wel zien dat ondanks de enorme verjonging er een prima ploeg staat met voldoende potentie om zich in de hoofdklasse te handhaven. Ik zag fraaie aanvallen met prima doelpunten en ook al is de tegenstander zwak, je moet ze er wel inschieten en dat deden jullie. Het was een hele leuke wedstrijd om naar te kijken B1! Jullie zullen ongetwijfeld nog verder groeien als je met dit enthousiasme en gedrevenheid blijft spelen.

  Op het andere veld begon de A2 aan de competitie. Ook hier een hele leuke pot en als er iets meer kansen in waren gegaan, iets scherper geschoten had geworden dan hadden jullie kunnen winnen. Nu werd er net verloren, maar soms verlies je wedstrijden met opgeheven hoofd en dat hebben jullie zeker gedaan. IK heb met veel plezier gekeken, dus volgende wedstrijd weer zo en dan iets scherper met de schoten!

  Op het andere veld kwam de C1 in actie. Ook deze ploeg is geheel verjongd met wat nieuwe aanwinsten. Een heerlijke pot zag ik ook nu weer. Zeer gedreven en met hele leuke en goede momenten in de aanvallen. Een volkomen terechte overwinning van onze C1 dus in de hoofdklasse en dat is gewoon weer knap te noemen.

  Ook bij deze ploeg zie ik veel enthousiasme en talent, dus een vooruitgang lijkt haast vanzelfsprekend.

  Dit waren de 3 wedstrijden die ik dit weekend heb gezien en die waren niet verkeerd.

  Blij dat alles weer begonnen is en we weer kunnen genieten van alles wat geel/zwart ons gaat bieden, want de geluiden uit Zoetermeer en Kampen waren ook goed, evenals veel andere ploegen.

  Komend weekend mogen we de selectie voor het eerst aanschouwen en ik hoop natuurlijk dat heel veel Kanaries de weg naar ons mooie veld vinden.

  Ik zal er zeker zijn.

  Tot zaterdag allemaal!!!!
  Jullie reporter.