• Van de voorzitter

  Het eerste competitieweekend zit erop. Mooi om te zien dat een aantal pupillen, aspiranten en jeugdploegen op de nieuwe mat in actie mochten komen.  Er werden goede resultaten geboekt en het geheel zag er gezellig uit. Ook het eerste en tweede kwamen in actie en wisten allebei te winnen. Uiteraard wens ik alle ploegen veel succes en veel speelplezier toe.
  Het nieuwe kunstgras is al door veel leden bewonderd. Komende zaterdag zullen we voorafgaand aan de wedstrijd van ons eerste de officiële opening verrichten. Ik hoop op mooi weer en een grote opkomst. Op de site staat de flyer met uitnodiging. Helaas is nog niet alles spik en span. Het verharde gedeelte en de omgeving daarvan ligt nog braak en zijn we afhankelijk van de voortgang bij de judo. Hier wordt hard aan gewerkt en ik hoop dat we zo snel mogelijk aan de afronding kunnen (laten) beginnen. Dirk-Jan zal vanuit bestuur deze voortgang coördineren.  
  Ik heb inmiddels een vergadering van de TB-prestatief bijgewoond. Tijdens deze vergadering werden zaken rondom de selectie en A1 besproken. Goed om te zien dat er een duidelijke en effectieve rolverdeling binnen deze groep is. Ik heb daar wel vanuit bestuur de zorg ten aanzien van de vacature besproken. We hebben nog geen bestuurslid als afgevaardigde in de TB-prestatief.  Voorlopig zal ik die taak op mij nemen. Dat dit niet wenselijk is zal duidelijk zijn en ik hoop op vervulling van deze vacature.
  Het scorebord is verhangen en hangt nu op een meer zichtbare plek. Dank aan diegenen die dit gerealiseerd hebben. Zo schrijvende concludeer ik dat het seizoen volop is begonnen en dat al onze vrijwilligers weer druk zijn met alle zaken om de organisatie in goede banen te leiden. Dat dit niet altijd even makkelijk is zal duidelijk zijn. Ik hoop dat we het komend seizoen stappen kunnen maken, zowel sportief/sociaal als organisatorisch. Ik wens iedereen succes en bovenal veel plezier komend seizoen!
   
  René Benning