• Geslaagde 1e Deel Voorbereiding Selectie Die Haghe.

  Dinsdag 2 augustus was het zover. De selectie van Die Haghe mocht weer de wei in om het korfbaltalent af te stoffen en op te poetsen voor het nieuwe seizoen. De 1e training werd afgewerkt op het gras omdat het o zo mooie nieuwe kunstgrasveld nog niet klaar was voor gebruik. De donderdag werd getraind bij Futura(waarvoor nogmaals dank). De selectie zelf kent een aantal nieuwe gezichten. Zo zijn bij de dames Jill, Julia en Zinzi overgekomen vanuit de junioren en zijn er bij de mannen nieuwe versterkingen gekomen in de vorm van Koen Ruigrok(Avanti), Robin van den Bosch (VEO), Jeroen Preuninger(Deetos) en Jaimy Roos(Deetos). Ook de staf is op 1 plek gewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. Zo heeft Terry Hereijgers(De Meervogels) het 2e van Die Haghe onder zijn hoede genomen.

   Op de 1e zaterdag werd de selectie op de proef gesteld in de Cross-box en werd een leerzame sessie over voeding gegeven. Dit om de selectie zo fit mogelijk aan de start van dit seizoen te krijgen. Het kunstgrasveld liet nog even op zich wachten, waardoor de selectie voor een week trainen uitweek naar Rijswijk bij Refleks. Ook Refleks bedanken wij nog via deze weg voor het mogen gebruiken van de faciliteiten.

   De 1e wedstrijd reeks stond op het programma. Sporting Delta, Avanti en de Driekamp bij De Meervogels waar ook tegen de Eibers werd gespeeld zag de selectie zichzelf groeien. Waar de hoofdmacht met de wedstrijd beter ging spelen en op de Driekamp Won van De Meervogels en tot 2 minuten voor tijd nog voor stond tegen de Eibers, Wisten de Reserves elke wedstrijd tot winst om te zetten.

   A.s. Dinsdag om 19:30 en 20:45 zal de Die Haghe Selectie z’n eerste opwachting maken op het mooie nieuwe kunstgrasveld waar de vereniging heel trots op mag zijn. KVS heeft de eer om als eerste tegenstander het nieuwe veld te betreden.

   Komt allen kijken neem uw fototoestel mee want de selectie gaat er 2 mooie wedstrijden van maken!

   Tot Dinsdag!

   Cadonia