• Jeroen Preuninger en Jaimy Roos naar Die Haghe

    KV Die Haghe is blij om bekend te kunnen maken dat Jeroen Preuninger en Jaimy Roos volgend seizoen de overstap naar Die Haghe maken. Vorig jaar hebben zij bij Deetos gespeeld en hebben aangegeven de komende jaren bij Die Haghe te willen korfballen. 
    Jaimy is als korfballer ooit begonnen bij Die haghe en is via De Meervogels, Fortuna en Deetos nu weer op het oude vertrouwde nest. Jeroen is begonnen bij Fortuna en heeft ook bij De Meervogels en Deetos gespeeld. De TC-Topsport is blij met deze versterking van haar selectie. Die Haghe wil snel weer terugkeren naar de hoofdklasse en we verwachten dat beide heren daar een positieve bijdrage aan kunnen leveren. Wij wensen Jeroen en Jaimy heel veel plezier bij Die Haghe.

    Namens TC Topsport,
    Andre Slort