• Het seizoen is voorbij….

    Een korte terugblik van onze jeugdploegen.

    De A1
    Wat in de zaal niet lukte, deden jullie wel op het veld en dat is kampioen worden. Vol overtuiging streden jullie voor iedereen overwinning en het kampioenschap was volkomen terecht en een belangrijke stap voor de club. Knap gedaan A1!

    De A2
    Het kampioenschap werd het net niet voor de ploeg waar altijd veel invallers nodig waren, verschillende coaches en veel geblessseerden. Al met al hebben jullie het gewoon goed gedaan en met elkaar een prima team gevormd.

    De B1
    In zaal was het net voldoende, maar op het veld lieten jullie zien heel veel geleerd te hebben en het degradatie spookje was al heel snel verdwenen. Hoogte punt natuurlijk de wedstrijd tegen Fortuna waarin jullie lieten zien gewoon een goede ploeg te hebben.

    De B2
    Een hele leuke ploeg die regelmatig de wedstrijden won. Veel van jullie speelden ook in de A2 dus met het aantal wedstrijden zit het wel goed. Jullie zijn zeker erg vooruitgegaan en dat is waar we het voor doen toch?!

    De C1
    In de zaal de grote kampioen maar op het veld steeds in het spoor van Achilles, maar wat hebben jullie een knap seizoen gedraaid op dit hoge niveau! Enorm vooruit gegaan en leuke en goede potten gespeeld. Knap C1!

    De C2
    Gewoon de kampioen in deze poule dus heb je het goed gedaan! Ook jullie hadden vaak invallers door vervelende blessures maar dat werd altijd goed opgepakt en uiteindelijk een prachtig resultaat toch?!

    De D1
    Zat in de degradatie poule maar liet er geen misverstand om zijn dat dit anders had gemoeten. De wedstrijden werden dik gewonnen allemaal. De ploeg spelt gewoon leuk en is enorm vooruitgegaan. Complimenten dus aan jullei allemaal!

    De D2
    Was eeerlijk gezegd een beetje wisselvallig. Sommige wedstrijden werden echt onnodig verloren, helaas. Toch zie ik ook bij jullie veel vooruitgang en dat is iets wat heel belangrijk is voor de toekomst van jezelf en de club.

    De D3
    Had het zwaar 2e helft veld, maar jullie bleven altijd knokken en dat valt zeer te prijzen.
    Het team was erg leuk en had veel voor elkaar over en volgens mij gaat korfbal daar echt over, dus gewoon tevreden zijn D3!

    De D4
    Een nieuwe ploeg na de zaal die allemaal uit de E komen. Stan dan ineens zomaar bovenaan. Helaas ging het in de kampioenswedstrijd net mis, maar een 2e plaats is wel iets waar jullie heel trots op mogen zijn.

    De E1
    Deed het natuurlijk heel goed want jullie werden gewoon kampioen! Een puike prestatie en wat hebben jullie al veel geleerd!
    Volegdn seizoen zullen jullie dat zeker gaan merken!

    De E2
    Jullie hadden het zwaar tegen de al verder zijnde ploegen zoals Ondo en ODO, maar uiteindelijk is die 3e plek gewoon heel netjes!

    De E3
    De 1e helft veld waren jullie nog een F-ploeg, na de zaal ineens een E en hoe knap is het dus dat jullie kampioen zijn geworden!
    Het was even wennen van F naar E maar al heel snel leerden jullie hoe te korfballen. Knap gedaan!

    De F1
    Een hele leuke ploeg die prima de punten paktenb. Phoenix was veruit de sterkste maar een goede 2e waren Die Haghe en Fortuna met even veel punten, dus super goed!

    De F2
    Jullie hadden het zwaar, maar dat mag ook in deze poule want daar zaten hele goede ploegen in. Volgend seizoen zullen jullie zien hoeveel er geleerd is dit jaar!

    De F3
    Onze jonkies werden zomaar kampioen en dat is onwijs knap op jullie leeftijds. De kampioenswedstrijd was zelfs een ware thriller die jullie heel knap wisten te winnen.

    Heel goed gedaan hoor!

    Samenvattend was het dus weer een prima seizoen met puike prestaties van veel ploegen. Volgend seizoen een hele nieuwe indeling, ook door de veranderingen van leeftijden bij de Bond. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij het ook komend jaar weer goed gaan doen.

    Ik wens alle kampgangers een heel leuk kamp en verder iedereen een hele fijne vakantie.

    Tot ergens in augustus!

     

    Jullie reporter.