• Verslag Die Haghe 1 en 2

  ROHDA – DIE HAGHE ……….niet leuk, wel nuttig

  Die Haghe stond voorafgaande van deze wedstrijd op een 2e plaats met 7 punten achterstand op Rohda. De titel gaat normaliter naar de Amsterdammers en dus werd er besloten om voor deze wedstrijden alles op het 2e te zetten omdat deze nog vecht tegen degradatie en de punten hard nodig heeft. Concurrent BEP 2 had een week eerder al spelers van het eerste in het 2e laten spelen en dus besloten de coaches om voor deze wedstrijd de teams om te draaien om zo de punten voor Die Haghe 2 te behalen. Voor de komende 4 laatste wedstrijden kan dit niet zo maar omdat dan een vast eerste team opgegeven dient te worden. Zodoende kwam het dat Die Haghe 2 tegen Rohda 1 speelde en Die Haghe 1 tegen Rohda 2. Dat dit bij Rohda niet in goede aarde viel kan ik natuurlijk volledig begrijpen maar nood breekt wetten en de reglementen staan dit toe.

  Over de wedstrijden kan ik kort zijn. Beide wedstrijden werden gewonnen door het eerste team en dus was de doelstelling voor Die Haghe behaald. De punten voor Die Haghe 2 en het puntverlies voor Die Haghe 1 accepteren.

  De volgende wedstrijd komt de selectie van Vriendenschaar op bezoek en dat beloven leuke wedstrijden te gaan worden. Vriendenschaar 1 is met 3 overwinningen op rij gestegen naar de 7e plek en is in de winning-mood. Ook Vriendenschaar 2 heeft in de 3 voorgaande wedstrijden 4 punten behaald en komt met een lekker gevoel naar Den Haag.

  Uw steun zal de selectie goed kunnen gebruiken en hopen dan ook op veel support.

  Willem