• UPDATE "CHALLENGE ALPE D\'HUZES"

  Zaterdag gaan we weer verder met deze actie en kunt u meedoen om 10% van de prijzenpot te winnen. Momenteel staat deze op ?? 130,00. Voor slechts ?? 2,00 kunt u 2 pogingen doen om vanaf 15 meter de bal door de korf te schieten. Geef u op bij Willem Kipp.

  Zoals beloofd gaan we ook iets voor de jeugd doen. Alle teams vanaf de Welpen tot aan de A1 kunnen meedoen aan een strafworpen competitie. Elk team betaald ?? 5,00 om deel te nemen en kunnen dan een leuke prijs winnen welke bestaat uit het meedoen tijdens de allerlaatste veldtraining van de selectie.

  Hoe gaat het in zijn werk:
  Ieder deelnemend team neemt om beurten 2 minuten lang een serie strafworpen waarbij er zelf voor een afvanger gezorgd mag worden om snel de bal weer terug te geven. Een team mag zoveel keren meedoen als zij zelf willen, maar per keer kost het dan wel ?? 5,00. Je team moet wel uit minimaal 4 spelers bestaan.

  Het eerste moment dat deze competitie begint is op zaterdag 2 april van 09.45 tot 10.45 uur. Het tweede moment is zaterdag 23 april van 11.30 tot 13.00 uur. De 3 beste teams spelen dan op zaterdag 21 mei de finale tijdens de rust van Die Haghe 2.

  Ik ga er van uit dat ieder team in ieder geval 1 keer mee doet. Mocht jouw team niet op genoemde momenten kunnen, dan valt er altijd iets te regelen zodat ieder de kans krijgt om deel te nemen.

  Geef je op (via de coaches) bij Willem Kipp en zeg dan even wanneer jouw team mee wilt doen.