• Voor u gezien…...

We zijn een tijdje niet in de pen geklommen. Niet dat ik helemaal geen wedstrijden heb gezien hoor.

Maar goed, we zitten weer in de zaal en dat was de reden om zaterdag maar weer eens naar onze jeugd te gaan kijken. Ik heb de D2 en de D1 gezien, 2 ploegen die ik op het veld niet veel heb kunnen zien.

Eerst de D2, een leuke ploeg met veel redelijk nieuwe kids. Tegen Avanti werd het een spannende wedstrijd. Jullie kwamen heel mooi voor, maar Avanti scoorde een aantal doelpunten achter elkaar en ineens was daar de achterstand.

Jammer hoor maar eerlijk is eerlijk, Avanti was net iets beter. Jullie deden wel onwijs je best en ik zag ook hele leuke acties en goals. Gewoon lekker blijven trainen en je zal zien dat het steeds beter gaat. De nieuwe kids passen zich prima aan en die kunnen helemaal nog veel leren. Helaas dus geen overwinning , wel een leuke wedstrijd en dat telt ook hoor!

Daarna de D1, een ploeg die het moeilijk heeft in de zware hoofdklasse. Ik had jullie helemaal nog niet zien spelen dus ging ik er eens goed voor zitten. In de 1e helft lukte het allemaal prima, jullie gingen gelijk op. jammer dat er bij een 3-2 voorsprong een stip werd gemist, maar ook die moeten er in en zeker op dit niveau.

Nu kwamen jullie op achterstand en werden onzeker. Veel plaats en gooi fouten en daar profiteerde de tegenstander optimaal van.  Toch was de achterstand bij rust zeker te overzien, maar in de 2e helft ging het mis. KCC ging echt met scherp schieten en wij waren van slag. We kregen de bal nog maar moeizaam in de aanval en hadden ook wel wat pech met de schoten. Ik zie wel dat jullie heel erg je best doen en het is ook een hoog niveau. De ploeg heeft voldoende talent lopen hoor daar ligt het niet aan, maar de meeste van jullie zijn nog heel jong. Jullie gaan er wel komen, blijf vertrouwen houden in jezelf en je team! Punten gaan echt komen, vertrouw daar op D1!

Ik kom zeker nog een keer kijken wat later in het seizoen en dan heb ik er vertrouwen in dat jullie weer een stap voorwaarts hebben gemaakt.

Volgende keer weer andere ploegen bekijken, ik heb er zin in!

Ik hoop veel jeugd te zien bij  de wedstrijden van de selectie, want het is belangrijk dat zij de steun krijgen om voor die belangrijke 1e plek te gaan. Kom op Die Haghe laat je zien en nog beter, laat je horen!!!!