• Sponsornieuws: Overeenkomst met Bluesport en workwear

    Onze huidige (hoofd)sponsor én kleding leverancier (Framesport) is in januari jl. overgenomen door de Blue groep uit Rijswijk. De naam Framesport zal geleidelijk uit het straatbeeld verdwijnen en zij zullen verder gaan onder de naam Blue sport en workwear. Blue sport en workwear is naast leverancier van sportkleding en sport gerelateerde artikelen tevens leverancier van Bedrijfskleding- promotionele kleding en artikelen, echter ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen kun je bij hun terecht.
    Als onderdeel van de Blue groep kunnen zij nog vele diensten aanbieden, kijk gerust maar eens op  www.bluegroep.nl  en  www.bluesportenworkwear.nl.

    Wij vonden deze wijziging gelijktijdig een mooie aangelegenheid om ons huidige contract (wat overigens aan het eind van dit seizoen afliep) te verlengen. Wij hebben met Blue sport en workwear overeenstemming bereikt voor de komende 3 jaar. Dus wij zijn als vereniging verheugd om jullie te melden dat wij de komende 3 jaar verzekerd zijn van de levering van onze juiste sport- en clubkleding.

    Op zeer korte termijn zullen wij jullie tevens onze nieuwe webshop presenteren, die overigens ter beschikking is gesteld door Blue sport en workwear. Met deze nieuwe webshop kunnen alle leden op een meer eenvoudige wijze kleding en overige artikelen bestellen.

    De sponsorcommissie
    Bart en Kyra