• Sponsornieuws en sponsorshirts

    Om te beginnen kunnen wij mededelen dat Fysiopraktijk Prins Hendrikstraat (bekend van Friso Postma) heeft besloten om Die Haghe nog een jaar te blijven sponsoren. Dit is heel fijn nieuws en wij willen Fysiopraktijk dan ook graag bedanken voor hun steun aan Die Haghe.

    Dan nieuws over de shirtsponsoring. Ook voor volgend seizoen is het gelukt, dankzij onze sponsors, om alle ploegen te voorzien van shirtsponsors. Veel ploegen behouden dezelfde sponsor, maar vaak komen er wel andere kinderen in de teams en zijn er andere coaches/trainers. We zagen al wat vragen voorbij komen over het inleveren van de shirts. Vorig jaar hebben wij voor het eerst besloten om niet alle shirts in te laten leveren. Dit is goed bevallen en ook prima gegaan. Het scheelt ons om van 20 ploegen shirts in te nemen en te bewaren om ze vervolgens 2 maanden later weer uit te moeten delen. Daarom doen we ook dit jaar een beroep op jullie. Als het goed is heeft een aantal mensen een complete set shirts in zijn of haar bezit. Hieronder zie je welk team welke sponsor volgend seizoen heeft. Aan degene die de shirts in het bezit heeft het verzoek om de shirts door te geven aan de trainer/coach van het betreffende team. Aan een bekende ouder van het team geven is ook prima, maar hou elkaar dan even op de hoogte.

    Indien er bijzonderheden zijn, zoals beschadigingen/verkleuringen, aan de shirts of dat er shirts ontbreken dan hoor ik het graag zo spoedig mogelijk. Dan kunnen we nog op tijd bekijken wat er mogelijk is. Iedereen vindt het toch leuk om in een mooi shirt te spelen en ook richting onze sponsors is het belangrijk dat de teams er netjes bij lopen. Ook als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag. Je kunt mij bereiken door een mail sturen naar: kyra.rietbroek@gmail.com

     

     

    Overzicht shirtsponsors 2016-2017

         
             

    Team

    Sponsor

     

    Team

    Sponsor

    Selectie

    Bluegroep/Framesport

     

    C1

    Autobedrijf Korporaal

    3e

    Badoux fietsen

     

    C2

    Actie-Inkt

    4e

    Van den Bosch Hoveniers

         

    5e

    Fysiopraktijk Prins Hendrikstraat

     

    D1

    Bokumo

    6e

    Davo Peugeot

     

    D2

    Danny de Roo

    7e

    Bolexa onderhoud

         
         

    E1

    Facility Branding

    A1

    Facility Branding

     

    E2

    Cyprus Grillroom

    A2

    Edelburijn

     

    E3

    VDP Administraties

         

    E4

    VDP Administraties

    B1

    Bokumo

         

    B2

    VDP administraties

     

    F1

    Primera de Driehoek

         

    F2

    Primera de Driehoek