• Bootcamp/bokstraining, vrijdag 10 juni 2016!! GAAT NIET DOOR

     

    Het korfbalseizoen zit er helaas al weer op. Toch willen wij jullie nog wel een beetje fit de zomerstop in sturen ;-). Daarom organiseren wij in samenwerking met PFT (Personal Fit training) op vrijdag 10 juni a.s. een bootcamp/bokstraining. De training vindt plaats op ons eigen veld.

    Voor wie en hoe laat?
    Van 19.00 - 20.00 uur is er training voor de jeugd van de C t/m de A (afgelopen seizoen)
    Van 20.15 - 21.15 uur is er training voor alle senioren, ouders/verzorgers en vrijwilligers van onze vereniging.

    Aanmelden en kosten
    De kosten bedragen Eur 2,50 per persoon (op de avond zelf betalen). Indien je wilt deelnemen aan de training moet je je wel aanmelden. We hebben per uur maximaal plaats voor 40 deelnemers. Dus vol=vol!! Je kunt je tot uiterlijk woensdag 8 juni a.s. aanmelden door een mail te sturen aan: kyra.rietbroek@gmail.com. Uiteraard is er na afloop van de trainingen gelegenheid om gezellig af te sluiten met een drankje.

    Indien je vragen hebt kun je ook terecht op bovenstaand mailadres.

    Groeten,
    Jennifer Out en Kyra Rietbroek

    Meer informatie over de Bootcamp en Bokstraining
    Bootcamp is een outdoor workout waarbij zowel de conditie als de souplesse, kracht en explosiviteit worden verbeterd. Deze workout is zowel voor dames als heren van alle fitnessniveaus. Trainen zonder toestellen, maar met veel verschillend materiaal en lekker in de buitenlucht.

    Bokstraining; Boxing is plezier, samenwerken, fun en uit je dak gaan!
    Je leert boks- en traptechnieken waarmee je negativiteit en stress omzet in balans en positieve energie. Een goede samenwerking is heel belangrijk tijdens deze training, dit motiveert en stimuleert elkaar.