• Voor de laatste wedstrijd moest er worden afgereisd naar Houten. Voor Die Haghe stond er niets anders op het spel dan deze zaalcompetitie goed af te sluiten en met een lekker gevoel de veldcompetitie te hervatten. Voor de thuisploeg stond er nog wel iets op het spel. Bij een gelijkspel waren zij verzekerd van een 7e plek welke recht geeft op een beslissingsduel.

Die Haghe begon goed aan de wedstrijd en had er na 4 minuten reeds 3 doelpunten inliggen. Echter was Victum op dezelfde manier begonnen en dus bleef het op gelijke hoogte. 4 Minuten later was het nog steeds gelijk maar dat kwam meer omdat het vizier bij Die Haghe niet op scherp stond en even later nam Victum Halverwege de 1e helft zelfs een 7-5 voorsprong. Deze achterstand werd snel omgebogen naar een voorsprong en eindigde de 1e helft met 11-13. Na de 11-14 sloop er weer wat onzuiverheden in het spel bij Die Haghe en wist Victum weer naast de tegenstander te komen. Dit was het sein voor Die Haghe om vol gas te geven en 6 minuten later en met 5 scores op rij was het verzet bij de thuisploeg gebroken. De laatste 13 minuten wisten zij nog 4 keer de korf te vinden waar Die Haghe er 10 wisten te scoren. Zinzi mocht de laatste 9 minuten invallen en beloonde dit met een doelpunt.

Helaas was ik niet live aanwezig en heb de beelden kunnen bekijken. Daar staan de laatste 3 doelpunten niet bij maar de andere doelpunten werden gemaakt door:

Mark 5, Annemiek 4, Rowena 4, Victor 4, Kelly 3, Sijmen 3, Arie 2 en Zinzi 1.

Sporting Delta is zoals verwacht tegen het verzwakte De Meervogels (blijft onbegrijpelijk) en is kampioen. Wij feliciteren hen met de promotie naar de Hoofdklasse. Rust Roest 2 is gedegradeerd en Victum/Warchild moet met Tjoba uitvechten wie er in de Overgangsklasse mag blijven.

Helaas dit keer geen verslag van Die Haghe 2.